Идеална естествена усмивка

Д-р Мая Живкова

Идеална естествена усмивка

Естествената идеална усмивка е изградена от зъби с естествена форма и цветове, отговарящи на формата на лицето и естествените пигменти на кожата, очите и косата. Зъбите имат различна форма и големина, но в комбинация създават усещане за естественост, хармония, красота и здраве.

Естествена идеална усмивка може да бъде създадена с помощта на фасети или коронки от керамика (порцелан) или металокерамика. Обикновено тя е незабележима за другите хора – те забелязват, че изглеждате по-добре, но не могат да разберат защо. Това е чарът на естествената усмивка. Тя ви прави естествено красиви.

За разлика от холивудската усмивка, при която се цели еднотипност, при естествената усмивка се търси индивидуалността. Създаването на естествена усмивка изисква прецизно изследване на вашето лице, вашите зъби и изработването на усмивка, която е уникална само за вас.

Зъботехникът изработва зъбите по естествен начин. Възпроизвеждат се всички особености на естествените зъби, естествената им повърхност, браздички, неравности, текстура. Всеки зъб има уникална форма и особености.

Естествените зъби имат жълтеникав цвят, с множество цветове и нюанси. Естествените зъби имат по-жълтеникав и плътен цвят в областта на шийката, по-прозрачни са в областта на режещия връх. Естествените кучешки зъби имат по-жълтеникав и плътен цвят от останалите зъби.

Най-важното е усмивката да е в хармония с лицето и особеностите на пациента.

Д-р Мая Живкова За повече информация за идеалната усмивка се свържете с нас чрез нашата форма за контакт или на телефон 0889 217 402

 

 


ЕСТЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ

Лицева хармония
Анализ на усмивката
Безплатна естетична консултация

ЕСТЕТИЧНИ РЕШЕНИЯ

Почистване на зъбите
Избелване на зъбите
Естетични пломби
Силанизиране
Порцеланови фасети
Фотополимерни фасети
Фотополимерни фасети
Инлеи
Коронки и мостове
Зъбни украшения

ЕСТЕТИЧНИ ПРОБЛЕМИ

Зъбен кариес
Стари пломба и счупени зъби
Силно разрушени зъби
Разстояния между зъбите
Неправилно подредени зъби
Абразия на зъбите
Оцветяване на зъбите
Венечна усмивка
Липсващи зъби

СТОМАТОЛОГИЧНИ УСЛУГИ

Профилактика и хигиена
Консервативна стоматология
Естетична стоматология
Протетична стоматология
Хирургична стоматология