Идеална естествена усмивка

Идеална естествена усмивка

Идеална естествена усмивка е усмивката, изградена от зъби с естествени форми и цветове, отговарящи на формата на лицето и естествените пигменти на кожата, очите и косата. Зъбите имат различна форма и големина, но са правилно подредени и в съвкупност създават усещане за естественост, хармония, красота и здраве.

Естествена красота

Идеална естествена усмивка може да бъде създадена с помощта на бондинг, композитни фасети, порцеранови фасети, порцеланови коронки, циркониеви коронки или металокерамични коронки.

Естествената усмивка е незабележима за другите хора – те забелязват, че изглеждате по-добре, но не могат да разберат защо. Това е чарът на естествената усмивка. Тя ви прави естествено красиви.

Индивидуалност на усмивката

За разлика от холивудската усмивка, при която се цели еднотипност, при естествената усмивка се търси индивидуалността. Създаването на естествена усмивка изисква прецизно изследване на вашето лице, вашите зъби и изработването на усмивка, която е уникална само за вас.

Зъбите се изработват по естествен начин. Възпроизвеждат се всички особености на естествените зъби, естествената им повърхност, браздички, неравности, текстури. Всеки зъб има уникална форма и особености. Симетричните зъби нямат напълно еднаква форма, точно както и естествените зъби.

Естествените зъби имат жълтеникав цвят, с множество цветове и нюанси. Те имат по-жълтеникав и плътен цвят в областта на шийката, по-прозрачни са в областта на режещия връх. Естествените кучешки зъби имат по-жълтеникав и плътен цвят от останалите зъби.

Случай от нашата практика:

Естествена усмивка с порцеланови фасети

Порцеланови фасети на централни резци - краен резултат

Случай от нашата практика:

Естествена усмивка с хирургична корекция на венеца и порцеланови фасети

Порцеланови фасети на централните резци след гингивопластика - преди и след

Случай от нашата практика:

Естествена усмивка с композитни фасети

Лечение на дълбока захапка и абразия на зъбите - преди и след

Д-р Мая Живкова

За повече информация за идеалната усмивка можете да се свържете с д-р Живкова на тел. 0889 217 402 или чрез формата за контакт