Кои сме ние?

В Естедентал работи д-р Мая Живкова, която има 18-годишен опит в областта на зъбното протезиране и естетичното възстановяване на зъбите, в колаборация с денталния техник Любомир Филимонов.

Красива усмивка е здравата усмивка

Красотата е важна, но здравето е на първо място. Основен принцип в нашата работа е запазване и консервативно възстановяване на зъбите и грижа за здравето на венците. Няма по-красива усмивка от усмивката с естествени здрави зъби и здрави венци.

Естетична корекция на усмивката

Естетични са корекциите, чрез които се създава естествена и хармонична усмивка. Естетичната корекция на усмивката е незабележима за другите хора – те могат да забележат промяна във вашата усмивка, но не могат да разберат каква точно е тя. Винаги препоръчваме на нашите пациенти естествено възстановяване на зъбите, които се нуждаят от корекция.

Холивудска усмивка

През последните години стана популярна и достъпна пластичната хирургия и много пациенти желаят постигането на “идеална красота” на лицето – включително усмивката – и тялото си. Холивудската усмивка се състои от много равни и неестествено бели зъби и все повече пациенти проявяват интерес към нея. Ние винаги препръчваме на пациентите си естествено възстановяване на зъбите, а ако пациентът желае холивудска усмивка, се опитваме да я смекчим – да използваме по-естествени форми на зъбите и цветове.

Сбъдваме усмивки

Нашата мисия е да създадем мечтаната усмивка за всеки наш пациент. Независимо дали пациентът ще се довери на нашето предложение или ще пожелае да реализираме неговата идея за идеална усмивка – за нас е важно да върнем усмивката на всеки наш пациент.

Безплатен преглед
Бондинг
Инлеи
Безплатна онлайн консултация
Фотополимерни фасети
Избелване на зъбите
Порцеланови фасети
Порцеланови коронки
Д-р Мая Живкова

Д-р Мая Живкова

0889 217 402

София, ул. Перник 90

Противоепидемични мерки за ограничение на COVID-19

Стерилизацията и дезинфекцията винаги са били основен приоритет в нашата практика. В условията на епидемията с COVID-19 спазваме още по-стриктен режим на дезинфекция.

  • Измиваме ръцете си, използваме дезинфектанти за ръце преди работа с всеки пациент и носим ръкавици за еднократна употреба, които също дезинфекцираме преди работа с всеки пациент.
  • Използваме еднократно маски с висока степен на защита.
  • Използваме шлемове.
  • Извършваме стерилизация (автоклавиране) на инструментите преди началото на работния ден.
  • Удължаваме престоя на инструментите в дезинфекционните разствори двойно по-дълго от препоръчителното време.
  • Дезинфекцираме всички общи помещения, дръжките на вратите и стоматологичния стол между посещенията на отделните пациенти по време на работния ден.
  • Проветряваме работното помещение между посещенията на отделните пациенти.
  • Приемаме само пациенти, които спазват противоепидемичните мерки.
  • Приемаме само пациенти, които носят маска и носят маската си в чакалнята, ако е необходимо да изчакат.
  • Ако имате симптоми на инфекция на горните дихателни пътища, молим да  отложите часа си, докато оздравеете.