Стоматологични услуги

 

В стоматологична клиника Естедентал се извършват всички видове стоматологични услуги:

Профилактика и хигиена – редовни профилактични прегледи на зъби и венци, почистване на зъбите от зъбен камък и зъбна плака.

Консервативна стоматология – лечение на зъбен кариес с фотополимерни пломби, фотополимерни, порцеланови и метални инлеи, фотополимерни и порцеланови фасети; ендодонтско лечение.

Естетична стоматология – козметични минипулации и пълна промяна на усмивката чрез почистване на зъбите, избелване на зъбите, естетични послойни фотополимерни пломби, порцеланови фасети, порцеланови и металокерамични коронки.

Протетична стоматология – възстановяване на липсващи зъби чрез мостове и протези.

Хирургична стоматология – екстракция на зъби и корени, пластика на венеца, малки хирургични манипулации.

 

ГАРАНЦИЯ

Грижата за здравето на вашите зъби продължава и извън стоматологичния кабинет. Здравето на вашите зъби и венци зависи от работата на вашия стоматолог, но и от вашите ежедневни грижи – ефективно почистване на зъбите и спазване на препоръките на вашия лекар.

Естедентал дава гаранция за качеството и дълготрайността на услугите си при спазване на препоръките.

Това обикновено включва редовни контролни прегледи и определени грижи за вашите зъби и възстановявания у дома. Честотата на контролните прегледи се определя от предразположеността ви към развитие на кариес, от наличието на по-сериозни заболявания на зъбите и венците, от вида на вашите дентални възстановявания.

Как да се грижим за зъбите си

За да сме сигурни, че нашите пациенти ще полагат ефективни грижи за зъбите си, ние създадохме книжка с препоръки за това как да се грижите за зъбите си, за венците си и за вашите дентални възстановявания – фотополимерни пломби, инлеи, фасети, коронки, мостове, протези.

При приключване на вашето дентално лечение, вие ще получите книжка и документ за гаранция, в който ще бъдат определени дати за вашите контролни прегледи. При всеки възникнал проблем в периода на гаранция ще получите безплатно възстановяване, ако сте спазвали нашите препоръки.

Д-р Мая Живкова

За повече информация за услугите на Естедентал можете да се свържете с д-р Живкова на тел. 0889 217 402 или чрез формата за контакт.