ХОЛИВУДСКА УСМИВКА – ЦЕНИ 2021

Холивудската усмивка е промяна на формата и цвета на всички зъби във видимата област. Цената на холивудската усмивка зависи използваните материали и от броя на видимите при усмивка зъби.

Холивудската усмивка се изработва чрез порцеланови или композитни фасети. Освен тяхната цена, в общата цена на процедурата могат да се включват още предварителни отпечатъци, восъчен моделаж на бъдещите зъби, mock-up, временни фасети, пластика на венеца и др.

Общата цена на холивидуската усмивка зависи от избора на естетичен материал, от броя на видимите зъби и от изпълнението на всички процедури, които осигуряват добър и предвидим естетичен резултат.

 ХОЛИВУДСКА УСМИВКА – ЦЕНА
 Диагностични модели 1 50 лв.
 Диагностичен моделаж (1 зъб) 2 20 лв.
 Mock-up (1 зъб) 3 40 лв.
 Композитна фасета – директна (1 зъб) 4 110 лв.
 Композитна фасета – индиректна (1 зъб) 5 350 лв.
 Порцеланова фасета (1 зъб) 6 450 лв.
 Временна фасета (1 зъб) 7 40 лв.

Диагностични модели

Гипсови модели на изходното състояние, които служат за анализ и восъчен моделаж на бъдещите зъби.

Порцеланови фасети – диагностични модели

Диагностичен моделаж

Восъчен моделаж на бъдещите зъби.

Порцеланови фасети – диагностичен моделаж

Mock-up

Фотополимерен модел на бъдещите зъби, който позволява на пациента да добие представа за бъдещата си усмивка преди започване на процедурата.

Mock-up преди порцеланови фасети

Композитна фасета – директна

Фотополимерно покритие на видимата повърхност на зъба. Изработва се в устата на пациента. За изработване на холивудска усмивка се използват фотополимери с избелени цветове.

Преди холивудска усмивка Холивудска усмивка с композитни фасети

Композитна фасета – индиректна

Покритие на видимата част на зъба, което се изработва в зъботехническата лаборатория и се залепва върху зъба. Има по-висока естетика, точност и цена.

Порцеланова фасета

Порцелановата фасета е покритие от порцелан на видимата повърхност на зъба. Най-често за холивудска усмивка се използват порцеланови фасети с избелени цветове.

Изходно състояние преди холивудска усмивка с порцеланови фасети Пълна промяна на усмивката с порцеланови фасети - холивудска усмивка

Временна фасета

Временната фасета защитава зъба и предотвратява преместването му докато зъботехникът изработи постоянната фасета. Временната фасета е задължителна при всички фасети, които се изработват от зъботехник – фотополимерни и порцеланови.

Mock-up преди порцеланови фасети

ИНДИВИДУАЛНА ЦЕНОВА ОФЕРТА

Холивудската усмивка е комплексно естетично възстановяване, което се извършва в много етапи и изисква много отделни процедури и различни материали.

Практика на Естедентал е да предлага индивидуални ценови оферти на своите пациенти със значителна отстъпка в цената след провеждане на клиничен преглед и оценката на индивидуалната ситуация.

ГАРАНЦИЯ ЗА ХОЛИВУДСКАТА УСМИВКА

Естедентал дава гаранция за всички естетични възстановявания.

 

Пълна промяна на усмивката с гингивопластика и порцеланови фасети (холивудска усмивка) - преди и след

Научете повече за холивудската усмивка →

Разгледайте случаи на холивудска усмивка от нашата практика →

Д-р Мая Живкова

За повече информация за цената на холивудската усмивка можете да се свържете с д-р Живкова на тел. 0889 217 402 или чрез формата за контакт